Proef de typische koshere gerechten

bij Take a break in Antwerpen

 

Kosher genieten in Antwerpen

Antwerpen is een gezellige winkel- en wandelstad. Een lekkere koshere maaltijd maakt het plaatje helemaal compleet. Altijd welkom bij Take A Break voor een aangename … break. Bijvoorbeeld na het shoppen, of net voor of tijdens een avondje uit met vrienden. Hier bestelt u typische gerechten in een authentiek decor. En dat tegen een heel scherpe prijs. Bovendien bent u zeker van een gastvrije ontvangst. Onze unieke troef? Wij serveren uitsluitend koshere fastfood. Met andere woorden: ook klanten met een koemelkallergie genieten hier zorgeloos!

Veelzijdige kaart

Take A Break is het restaurant in Antwerpen bij uitstek waarbij je snel en lekker kosher kan eten. Op onze kaart vindt u frieten (uiteraard knapperig gebakken en mooi goudgeel, zoals iedere Vlaming ze lust), hamburgers (waaronder twee vegetarische varianten), en verschillende slaatjes en vleesgerechten. Wist u dat u hier ook terecht kunt voor meeneemmaaltijden? Take a Break zorgt zowel voor afhaalmaaltijden als delivery.

Gezellige ligging

Wij heten u graag welkom in ons kosher restaurant, dat in het hart van de Antwerpse joodse wijk ligt. Alleen al die ligging garandeert een unieke culinaire belevenis. Maar wij maken ook werk van onze mooi ingerichte en goed verlichte eetruimte. Anders gezegd: u eet hier ook met uw ogen. Reserveren mag, maar is zeker niet nodig – plaats genoeg voor u en uw vrienden. Tot binnenkort?

Kosher restaurant Antwerpen

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Proef de typische koshere gerechten bij Take a break, Antwerpen